Το κτήμα

Στην βορειοανατολική πλευρά του Κάμπου και σε απόσταση 3 Km από το αεροδρόμιο, 900 m από το Ιωνικό κολυμβητήριο και 1200 m από τη θάλασσα βρίσκεται ο ξενώνας μας. Είναι ιδιοκτησία του Ιωάννου Γεωργίου Βενέτη. Ο ίδιος με την γνώση και την εμπειρία του οικοδόμου – ελαιοχρωματιστή, δημιούργησε με πολύ κόπο και αγάπη τον συγκεκριμένο ξενώνα, τον οποίο συντηρεί και λειτουργεί με τα παιδιά του, Γιώργο και Μάριο.

Κάμπος

Ο Κάμπος της Χίου είναι μια αρκετά μεγάλη έκταση (περίπου 5 Km x 2 Km ), σχεδόν αποκλειστικά φυτεμένη με μαντερινιές, λεμονιές, πορτοκαλιές και νερατζιές, διάσπαρτοι με πετρόχτιστα γενοβέζικα αρχοντικά, στενά δρομάκια, ψηλούς μαντρότοιχους, βοτσαλωτές αυλές, γραφικές εκκλησίες και πλούσια ιστορία!!

 

Ο κήπος μας

Σε μια έκταση λοιπόν περίπου 5 στρεμμάτων με δέντρα, εσπεριδοειδή, αμπέλια αλλά και οπωροκηπευτικά, όλα βιολογικής καλλιέργειας βρίσκεται ο ξενώνας μας. Αποτελείται από αυτόνομα σπιτάκια, το καθένα με το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Σπιτάκια πλήρως εξοπλισμένα αλλά και με σεβασμό στην παράδοση και την ιστορία του τόπου, που είναι έτοιμα να σας κάνουν να νιώσετε “σαν στο σπίτι σας”. Στον κήπο μας βόσκουν και βοηθούν στον καθαρισμό, του ο Σήφης και η ξανθούλα μας. 

Ώρα Χαλάρωσης

Ξεχωριστή πινελιά του κτήματος αποτελεί η πισίνα μας, κατασκευασμένη τα τελευταία χρόνια με πολύ μεράκι από όλη τη οικογένεια και όχι μόνο! Η πισίνα περιβάλλεται από λουλούδια και δεντράκια εσπεριδοειδών.

Δίπλα της βρίσκεται ένα παραδοσιακό Καμπούσικο μαγγανοπήγαδο και η στέρνα του. Οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν σε αυτό το χώρο, μπάρμπεκιου ή ξεχωριστά σημεία χαλάρωσης, όπως καναπέδες ξαπλώστρες με ομπρέλες ή τραπεζάκια με καρέκλες. Επίσης έχουν την δυνατότητα, χρησιμοποιώντας τα ποδήλατα του ξενώνα να τριγυρίσουν στα γραφικά δρομάκια του Κάμπου!

Αξιολογήσεις

Είτε για μια, είτε για περισσότερες ημέρες, πιστεύουμε ειλικρινά ότι η Χίος είναι ένας μοναδικός προορισμός, που, εκτός από τη μαστίχα, έχει πολλά να προσφέρει στον επισέπτη. Είτε με το Venetis Luxury Apartments, είτε όχι, Είναι τιμή μας να επισκευθείτε το νησί μας.

Με εκτίμηση και αγάπη,

Γιάννης, Γιώργος, Μάριος και γιαγιά Στέλλα.